22-01-2020
Villa Kroatië

Villa Kroatië Olea Visinada is een prachtig gelijkvloers huis met zwembad gelegen aan de rand van het dorp Crklada, vlakbij het pittoreske stadje Vižinada. Hier zijn winkels en cafés en op slechts 500 meter van het huis is er een pizzeria en een slager. In 15 minuten met de auto bereikt u ook de stad Motovun en het park Istralandia. Ook de gezellige stad Porec is goed te bereiken.
Het huis heeft een omheind terrein waar de gasten een buitenzwembad, twee overdekte terrassen, een overdekte parkeerplaats voor twee auto’s en een kinderspeelplaats ter beschikking hebben. Olea Visinada heeft een oppervlakte van 135 m² en bestaat uit een woonkamer met airconditioning, keuken met eetkamer, drie slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee douche/toiletten.

We hebben op onze website een groot programma van villa’s met privé-zwembad in de provincie Istrië. Op onze tweede website Villa Travel vind je ook een fraai programma van villa’s in Dalmatië.

Onze Zekerheden

Kwaliteitsgarantie
Elke accommodatie wordt door ons of door onze partner persoonlijk bezocht. Criteria waar speciale aandacht aan wordt besteed zijn de kwaliteit van de inrichting en hoe schoon de accommodatie is, de tuin en de omgeving en de vriendelijkheid van de eigenaar of de beheerder.

Op de website vindt u bij elke accommodatie een omschrijving, een uitgebreide opsomming van alle eigenschappen en een zeer groot aantal foto’s in een groot formaat. Verder is er een Google Maps kaartje geplaatst met de exacte locatie.

Persoonlijk advies
Als u twijfelt bij het kiezen van een accommodatie kunt u ons altijd even bellen of emaillen voor advies. We zijn goed bekend in Istrië en bij zeer specifieke vragen of wensen kunnen we contact opnemen met de eigenaar.

Geen extra kosten
Alle kosten zijn bij de huursom inbegrepen. Dus geen extra kosten voor eindschoonmaak, airconditioning en linnengoed. We berekenen alleen 25 euro reserveringskosten.

Laagste prijsgarantie
Er is geen goedkopere aanbieder van onze accommodaties. Mocht u toch een lagere prijs hebben gevonden voor reservering op een andere website voor dezelfde villa en voor exact dezelfde periode neem dan contact met ons op. We passen onze prijs aan naar beneden op hetzelfde tarief als de andere aanbieder. En we geven 5% korting extra voor elke week huur.

Ruim 20 jaar ervaring
We zijn in de vorige eeuw van start gegaan met ons eigen bedrijf en het aanbieden van luxe accommodaties. Deze jarenlange ervaring nemen we mee in ons Kroatië programma. Wij selecteren de accommodaties waarvan wij denken dat ze geschikt zijn voor onze klanten.

Contactpersoon ter plekke
Ongeveer een week voordat u vertrekt naar Kroatië ontvangt u van ons per email de reisbescheiden. Een routebeschrijving naar de accommodatie en een voucher met informatie over o.a. sleuteloverdracht, hoe laat u de accommodatie kunt betrekken en lokale contactgegevens.
U ontvangt altijd het telefoonnummer van de lokale agent (spreekt uitstekend Engels en Duits) en meestal ook het mobiele nummer van de eigenaar / beheerder van de accommodatie. Heeft u ter plekke vragen en/of problemen dan kunt u direct contact opnemen met de eigenaar of lokale agent.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.