Huur een luxe villa of mooi appartement in Kroatië
Zoek direct in ons brede aanbod

Bezienswaardigheden Kroatië

Wil je op vakantie in een inspirerende, veelzijdige omgeving, of wil je juist lekker luieren aan het strand of aan de rand van een zwembad? Boek je een accommodatie bij Kroatië Villa, dan kan het allebei. Tussen ons brede aanbod aan villa’s en appartementen van topkwaliteit vind je vast je ideale verblijf. Zo kun je optimaal genieten van alle activiteiten en bezienswaardigheden die Kroatië te bieden heeft: mooie stranden, boeiende steden, ongerepte natuur en pittoreske bergdorpjes.

Steeds meer mensen bezoeken de bezienswaardigheden in Kroatië

De luxe villa’s van Villa Kroatië liggen in de kustprovincie Istrië en in Dalmatië. Je geniet er van het Middellandse Zeeklimaat met lange warme zomers met veel zonuren en milde winters. Geniet van de enorme afwisseling aan bezienswaardigheden in Kroatië, we noemen enkele hoogtepunten:

  • Kroatië heeft maar liefst 445 kilometer kustlijn, met afwisselend zand- en kiezelstranden en prachtige rotsformaties. Bij het stadje Poreč bijvoorbeeld; daar vind je het Brulo-strand, gelegen in een baai met veel schaduw.
  • Bezoek er tal van boeiende steden met veel historische bezienswaardigheden en Kroatische gastvrijheid. Zoals het stadje Pula, waar je nog veel overblijfselen uit de tijd van het Romeinse Rijk kunt bewonderen; het bijna 2000 jaar oude Poreč en het kuststadje Rovinj.
  • Fietsroutes: van vlakke fietspaden langs de kust tot heuvelachtige routes door het binnenland voor de liefhebbers van het zwaardere fietswerk. Ook mountainbiken is populair in Kroatië.
  • Motovun: de heuvelachtige truffelregio van Istrië, met onder andere de authentieke bergdorpjes Labin en Hum, met een onvergetelijk panoramisch uitzicht.
  • Heerlijk voor een uitstapje met kinderen, maar eigenlijk voor iedereen: geniet van Aquapark Istralandia, met onder andere het grootste golfslagbad van het Middellandse Zeegebied.

Kies voor een luxe verblijf in Kroatië

Kroatië Villa is sinds 1999 succesvol actief in Kroatië. We bieden een brede keuze aan vakantiehuizen, -appartementen en -villa’s in dit prachtige land. Onze uitstekende contacten met lokale eigenaren en beheerders stellen ons in staat om je een prachtige en brede selectie vakantieverblijven aan te bieden. Daarnaast geven we je graag advies op maat en heb je bij ons altijd een contactpersoon ter plaatse.

Heeft u vragen? Selma en Hans helpen graag!

Heb je vragen over bezienswaardigheden in Kroatië, of over het huren van onze villa’s, huizen of appartementen? Neem contact op: bel naar 31 (0)85 1302567, stuur een e-mail naar info@kroatievilla.nl of ga naar onze contactpagina.