Huur een luxe villa of mooi appartement in Kroatië
Zoek direct in ons brede aanbod

Luxe villa in Kroatië

Een zorgeloze vakantie in een prachtige omgeving met een zonnig klimaat, die je doorbrengt in een luxe villa? Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Bij Kroatië Villa kan het. Check ons brede aanbod aan luxe villa’s in Kroatië, met ook nog eens een laagsteprijsgarantie.

Luxe vakantie in een villa

Op vakantie wil je genieten van de omgeving; stranden, de ongerepte natuur of juist een levendige stad. Daarbij is er niets fijner dan een heerlijk vakantieverblijf, van alle gemakken voorzien. Je hebt een perfecte uitvalsbasis en veel privacy. Zo ga je nog meer ontspannen en opgeladen naar huis als de vakantie er weer op zit.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een villa met een ruim privézwembad, helemaal alleen voor jou en je reisgenoten? Lekker zwemmen als het te warm is voor andere activiteiten, of juist als ontspanning na een dagje op stap.

Bij Kroatië Villa kun je terecht voor een brede keuze aan accommodaties in Kroatië. Bij ons vind je een verblijfplaats die perfect aan je eisen en wensen voldoet. Bezoek de pagina met ons volledige aanbod aan vakantieverblijven in Kroatië en maak je keuze!

In welke regio’s in Kroatië heb je luxe villa’s?

De luxe villa’s van Kroatië Villa liggen in de kustprovincies van Istrië in het noorden tot aan Dalmatië in het zuiden. Je geniet er van het Middellandse Zeeklimaat met lange warme zomers met veel zonuren en milde winters. Istrië biedt een enorme afwisseling aan bezienswaardigheden. We noemen enkele hoogtepunten:

- Maar liefst 445 kilometer kustlijn, met afwisselend zand- en kiezelstranden en prachtige rotsformaties.
- Boeiende steden met veel bezienswaardigheden en gezelligheid zoals Pula, het bijna 2000 jaar oude Poreč en het kuststadje Rovinj.
- Fiets- en wandelroutes: van vlakke fiets- en wandelpaden langs de kust tot heuvelachtige routes door het binnenland voor de liefhebbers van het pittiger wandel- en fietswerk.
- Motovun: de heuvelachtige truffelregio van Istrië, met onder andere de authentieke bergdorpjes Labin en Hum, met een onvergetelijk panoramisch uitzicht.

Waarom Kroatië Villa?

Kroatië Villa is sinds 1999 succesvol actief in Kroatië, als aanbieder van vakantiehuizen, -appartementen en -villa’s. Door onze gedegen kennis op locatie zijn wij als geen ander in staat om de mooiste accommodaties aan te bieden tegen scherpe prijzen. Een ander voordeel van huren bij Kroatië Villa is dat je altijd een contactpersoon ter plekke hebt.

Heeft u vragen? Selma en Hans helpen graag!

Heb je vragen over luxe villa’s in Kroatië? Neem contact met ons op

Zie jij het al voor je, voordelig op vakantie in luxe villa het zonnige Kroatië?? Bekijk ons complete aanbod online of neem contact op! Bel naar 31 (0)85 1302567, stuur een e-mail naar info@kroatievilla.nl of ga naar onze contactpagina.