Huur een luxe villa of mooi appartement in Kroatië
Zoek direct in ons brede aanbod

Kroatië villa’s met zwembad

Wil jij op vakantie naar Kroatië, en dan het liefst verblijven in een mooie villa, die van alle gemakken is voorzien? Kroatië Villa is dé Kroatië-specialist, met een onder andere een breed aanbod in Kroatië van villa’s met een zwembad.

Vakantie in Kroatië in een villa met een zwembad

Bij Kroatië Villa heb je de keuze uit tientallen luxe villa’s, de één nog mooier en luxueuzer dan de ander. Veel van onze vakantieverblijven hebben een eigen zwembad, een deel daarvan met jacuzzi. Daarnaast valt er nog veel meer te kiezen: wil je 1, 2 of meerdere badkamers? Airconditioning? Het is allemaal mogelijk bij Kroatië Villa. Al onze accommodaties zijn er op gericht om je verblijf in Kroatië zo prettig mogelijk te maken.

Wat zijn de leukste regio’s?

De meeste villa’s met zwembad van Kroatië Villa liggen in de kustregio's van Istrië in het noorden tot Dalmatië in het zuiden. Natuur, cultuur, mooie steden, stranden: ontdek zelf de enorme afwisseling aan bezienswaardigheden in deze prachtige provincie. We noemen enkele hoogtepunten:

- 450 kilometer kustlijn, met rotsen, zand- en kiezelstranden.
- Bezoek het wel 3000 jaar oude Pula en bewonder er de vele overblijfselen van het Romeinse Rijk.
- Motovun: dit heuvelachtige gebied staat bekend als truffelregio van Istrië.
- Authentieke bergdorpjes zoals Labin en Hum bieden een onvergetelijk panoramisch uitzicht.
- Aan de weg naar Nova Vas ligt het fantastische Aquapark Istralandia. Waterpret voor de hele familie met diverse waterattracties en het grootste golfslagbad van het Middellandse Zeegebied.

Dat is natuurlijk nog lang niet alles, er valt nog veel meer te zien en te beleven in Kroatië. Wissel je uitstapjes lekker af met ontspanning in je luxe villa met zwembad.

Waarom Kroatië Villa?

Kroatië Villa is dé specialist op het gebied van vakantiehuizen, -appartementen en -villa’s in Kroatië. Met al meer dan twintig jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat de mooiste accommodaties te bieden, tegen scherpe prijzen. Kroatië Villa onderscheidt zich door een uitstekende prijs-prestatieverhouding, advies op maat en gegarandeerde kwaliteit. Bij ons heb je ook altijd een contactpersoon ter plekke die je kunt raadplegen.

Heeft u vragen? Selma en Hans helpen graag!

Wil jij ook vakantie vieren in Kroatië in een villa met een zwembad, of heb je hier vragen over? Neem contact op!

Wil jij onbezorgd vakantie vieren in Kroatië, in een villa met een zwembad? Bekijk ons complete aanbod online of neem contact op! Bel naar 31 (0)85 1302567, stuur een e-mail naar info@kroatievilla.nl of ga naar onze contactpagina.