Huur een luxe villa of mooi appartement in Kroatië
Zoek direct in ons brede aanbod

Vakantiewoning met zwembad Kroatië

Wil jij op vakantie naar Kroatië, maar dan wel het liefst in een luxe vakantieverblijf met zwembad en andere gemakken? Voor een vakantiewoning met zwembad in Kroatië kun je terecht bij Kroatië Villa, dé Kroatië-specialist. Tussen ons ruime aanbod vind je vast de vakantiewoning die perfect bij jouw eisen en wensen past.

Jouw vakantiewoning met zwembad in Kroatië

Op vakantie in Kroatië wil je natuurlijk wel in een mooie accommodatie verblijven, van alle gemakken voorzien. Bij Kroatië Villa heb je de keuze uit tientallen luxe villa’s, waarvan een groot deel met een zwembad, sommige daarvan met jacuzzi. Daarnaast heb je nog veel meer keuze: wil je 1, 2 of nog meer badkamers? Een barbecue? Airconditioning? Uitzicht op zee? Het kan allemaal bij Kroatië Villa. Wij zorgen voor het perfecte verblijf voor een onbezorgde vakantie in Kroatië.

Wat te doen in Kroatië?

Onze vakantiewoningen liggen vooral in de kustprovincien van Istrië in het noorden tot Dalmatië in het zuiden. In dit gebied geniet je van een heerlijk Middellandse Zeeklimaat. Dat betekent lange, warme zomers met veel zonuren en milde winters.

Wat zijn zoal de mogelijkheden in Istrië wat betreft leuke activiteiten en boeiende bezienswaardigheden? We geven enkele voorbeelden:

- De Middellandse Zeekust met afwisselend zand- en kiezelstranden en prachtige rotsformaties.
- Boeiende steden zoals het bijna 2000 jaar oude Poreč en het populaire kuststadje Rovinj.
- Hou je van een sportieve vakantie, fiets of wandel je bijvoorbeeld graag? In Istrië zijn er talloze fiets- en wandelroutes, voor zowel beginners als gevorderden.
- Motovun: geniet in deze heuvelachtige regio van prachtige panoramische uitzichten.
- Een populaire bestemming voor de hele familie is Aquapark Istralandia. In dit waterpark bevindt zich onder andere het grootste golfslagbad van het Middellandse Zeegebied.

Onze zekerheden

Kies je voor een verblijf in een vakantiewoning van Kroatië Villa, dan kies je voor zekerheid. De zekerheid dat elke accommodatie uitgebreid wordt gecontroleerd, en dat alle gegevens op de website exact overeenkomen met de eigenschappen van de vakantiewoning zoals je die aantreft.

Een ander punt dat veel van onze klanten als prettig ervaren is dat je altijd een aanspreekpunt ter plaatse hebt. Heb je vragen tijdens je verblijf, dan kun je altijd direct contact opnemen met de eigenaar of de beheerder van de accommodatie.

Heeft u vragen? Selma en Hans helpen graag!

Vakantiehuizen huren in Kroatië? We helpen je er graag mee

Zoek jij een vakantiewoning met zwembad in Kroatië, of heb je hier vragen over?? Bekijk ons complete aanbod online of neem contact op! Bel naar 31 (0)85 1302567, stuur een e-mail naar info@kroatievilla.nl of ga naar onze contactpagina.