Huur een luxe villa of mooi appartement in Kroatië
Zoek direct in ons brede aanbod

Vakantiehuisje huren in Kroatië

Wil jij op vakantie naar Kroatië, maar heb je nog niet het vakantieverblijf van je dromen gevonden? Die vind je vast bij Kroatië Villa, de Kroatië-specialist. Wij bieden veel keuze en advies op maat: een vakantiehuisje huren in Kroatië was nog nooit zo makkelijk. Of je nu gaat met 1 of 2 tot wel 14 personen: je geniet optimaal van je vakantie in Kroatië in een vakantiehuis van Kroatië Villa.

Leuk vakantiehuisje huren in Kroatië

Op vakantie in Kroatië wil je natuurlijk veel van het land zien, maar het maakt je vakantie dubbel zo leuk als je dat kunt doen vanuit een fijne uitvalsbasis. Die vind je bij ons. Of je nu met zijn tweeën gaat of met zijn twaalven, of je nu basic wilt of een villa met zwembad, je vindt de perfecte locatie voor jou en je gezelschap in ons enorme aanbod aan vakantiehuisjes die je kunt huren in Kroatië.

Ontdek de mooie omgeving in Kroatië

Kroatië is een prachtig land. Veel van de vakantiehuisjes van Kroatië Villa liggen op fantastische plekken, bijvoorbeeld in een authentiek, rustig dorpje, aan de rand van een bos of met uitzicht op zee.

Een populaire bestemming in Kroatië is bijvoorbeeld Poreč. Deze stad is bijna 2000 jaar oud. Je kunt er historische locaties bezoeken, wijnhuizen en wijngaarden en in de directe omgeving zijn ook mooie stranden. Een wat grotere stad is Pula, waar je een amfitheater uit de Romeinse tijd kunt bewonderen.

Een van de mooiste en meest geliefde bestemmingen in Kroatië is het natuurgebied rond de Plitvice Meren. De meren liggen in een bosrijk gebied met maar liefst 90 natuurlijke watervallen.

Huur bij ons een vakantiehuisje in Kroatië

Kroatië Villa is al meer dan twintig jaar actief in Kroatië. Onze missie is om te zorgen voor de beste prijs-prestatieverhouding. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, daarom huur je bij ons de mooiste verblijven voor de scherpste prijzen. Dat vinden onze klanten ook, die ons met een gemiddelde score van 4,6 uit 5 waarderen.

Heeft u vragen? Selma en Hans helpen graag!

Heb je vragen over vakantiehuisjes huren in Kroatië? Neem contact met ons op!

Wil jij een vakantiehuisje huren in Kroatië, of heb je er vragen over?? Bekijk ons complete aanbod online of neem contact op! Bel naar 31 (0)85 1302567, stuur een e-mail naar info@kroatievilla.nl of ga naar onze contactpagina.