Over ons

Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. Nu komen we graag in Kroatië en de uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met lokale eigenaren en beheerders van accommodaties hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, en dan met name de kuststreek van Istrië in het noorden tot en met Dalmatië in het zuiden.

De eigenaren/beheerders van de accommodaties in Kroatië zijn zeer gastvrij en behulpzaam en ook de lokale bevolking is vaak heel vriendelijk. Dat hebben wij niet alleen zelf zo ervaren in Istrië maar is ook de feedback die wij al vaak van klanten hebben ontvangen. Daarbij komt natuurlijk het verrukkelijke Mediterrane klimaat dat Istrië tot een ideale vakantiebestemming voor jong en oud maakt.

De villa’s en appartementen in ons programma zijn uitstekend van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van een gelijkwaardig alternatief in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Wij hopen dat u een geschikte keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod en wensen u alvast een heerlijke zonnige vakantie!

Hans van Bruggen en Selma Hoogeboom

Contactgegevens

Prins Willem-Alexanderlaan 415
7311 SX Apeldoorn

email: info@kroatievilla.nl

Telefonisch bereikbaar
ma – vr van 09:00 – 18:00 uur
tel: (0031) 85 1302567

Bank
Rabobank
IBAN :NL49 RABO 0342359606
BIC: RABONL2U

KvK nummer: 61560790
BTW nummer: NL854391265B01