Huur een luxe villa of mooi appartement in Kroatië
Zoek direct in ons brede aanbod

Kroatië Villa

Een breed aanbod aan accommodaties.

Wil jij zorgeloos genieten van een vakantie in het mooi land met veel zon? Bij Kroatië Villa geniet je van een breed aanbod aan accommodaties, in het prachtige en zonnige vakantieland Kroatië. We bewijzen graag dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn met onze laagsteprijsgarantie!

Vakantievilla’s in Kroatië van Kroatië Villa

Vind hier een een mooie villa of geschikt appartement

Bij Kroatië Villa heb je een ruime keuze aan accommodaties in Kroatië. Het land is vrijwel net zo mooi als buurland Italië, maar het leven is er nog een stuk goedkoper. Of je nu een appartement voor twee personen zoekt, een villa met zwembad voor twaalf personen of iets daartussenin: bij ons slaag je zeker in het vinden van de accommodatie die perfect aansluit bij jouw eisen en wensen.

Check ons volledige aanbod aan vakantieverblijven in Kroatië en maak je keuze! Selecteer met hoeveel personen je komt, het type huis en welke wensen je verder hebt, bijvoorbeeld airconditioning, zwembad, meerdere badkamers en nog veel meer. Wil je op vakantie graag je huisdier(en) meenemen? Het is ook mogelijk te selecteren op ‘huisdieren welkom’.

Populaire regio waar je een luxe villa in Kroatië kunt huren?

De meeste vakantieaccommodaties van Kroatië Villa bevinden zich in de provincie Istrië. Deze streek grenst aan de Middellandse Zeekust. Je geniet er van het mediterrane klimaat met lange warme zomers met veel zonuren. Istrië ligt in het noorden van Kroatië en is met een auto goed te bereiken.

In Istrië heb je volop mogelijkheden op het gebied van bezienswaardigheden en activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan een amfitheater uit de Romeinse tijd, een dagje naar Aquapark Istralandia, of een boottochtje naar buurland Italië?

Kroatië villa met zwembad huren?

Vind hier een een mooie villa of geschikt appartement

Veel van onze vakantievilla’s hebben een eigen zwembad. Je vergroot het vakantiegevoel enorm, als je na een dagje uit even lekker kunt ontspannen in je eigen zwembad. Ook is dit heel erg handig als je er bijvoorbeeld eens een dagje niet op uit wil. Zo kom je helemaal opgeladen terug van je vakantie en kun je er weer tegenaan.

Heeft u vragen? Selma en Hans helpen graag!

Wil jij jouw vakantie doorbrengen in zo’n prachtige vakantiewoning van Kroatië Villa, of heb je hier vragen over? Neem contact op! Bel naar 31 (0)85 1302567, stuur een e-mail naar info@kroatievilla.nl of ga naar onze contactpagina.