Huur een luxe villa of mooi appartement in Kroatië
Zoek direct in ons brede aanbod

Vakantie villa in Kroatië

Wil je zorgeloos op vakantie in een prachtig land, maar vind je het lastig een geschikte accommodatie te vinden? Kroatië Villa biedt een breed aanbod aan vakantie villa’s in het prachtige en zonnige Kroatië.

Huur vandaag nog een vakantie villa in Kroatië

Bij Kroatië Villa kun je terecht voor een brede keuze aan accommodaties in Kroatië; een land dat net zo mooi is als buurland Italië, maar waar het leven nog een stuk goedkoper is. Van een appartement voor enkele personen tot een luxe villa met een eigen zwembad en meerdere badkamers: bij ons vind je vast een verblijfplaats die perfect aan je eisen en wensen voldoet.

Bezoek de pagina met ons volledige aanbod aan vakantieverblijven in Kroatië en maak je keuze: appartement, huis of villa; hoeveel personen en wat je verder nog wenst. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor accommodaties waar huisdieren welkom zijn.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Kroatië

Een vakantie villa in Kroatië huren geeft toegang tot enorm veel mogelijkheden. Kroatië is namelijk al een tijd sterk in opkomst als vakantiebestemming, door de unieke combinatie van veelzijdigheid, een prettig klimaat en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Het land heeft veel te bieden, zoals:

- Prachtige streken met ongerepte natuur.
- Heerlijke eet- en drinkcultuur met Italiaanse invloeden.
- Boeiende en gezellige steden en pittoreske dorpen met historische bezienswaardigheden.
- Een lange kustlijn aan de Middellandse Zee met onder andere zand- en kiezelstranden.
- Wandel en fietsroutes; langs de kust, door het land of in de heuvels.

Kies voor Kroatië Villa

Kroatië Villa is sinds 1999 succesvol actief in Kroatië, als aanbieder van vakantiehuizen, -appartementen en -villa’s. Door onze kennis en jarenlange ervaring op locatie zijn wij als geen ander in staat de mooiste accommodaties te verzorgen, tegen scherpe prijzen. We onderscheiden ons met hoge kwaliteit, groot aanbod, advies op maat en een contactpersoon ter plekke die je altijd kunt raadplegen als je iets wilt vragen.

Heeft u vragen? Selma en Hans helpen graag!

Vakantie villa in Kroatië huren? Wij helpen je graag

Zie jij het al voor je, je vakantie in een villa met zwembad in het zonnige Kroatië? Bekijk ons complete aanbod online of neem contact op! Bel naar 31 (0)85 1302567, stuur een e-mail naar info@kroatievilla.nl of ga naar onze contactpagina.