Huur een luxe villa of mooi appartement in Kroatië
Zoek direct in ons brede aanbod

Vakantiehuizen Kroatië

Een breed aanbod aan accommodaties.

Je vakantie vieren in een luxueus huis of in een villa met een zwembad? Bij Kroatië Villa heb je de breedste keuze aan vakantiehuizen in Kroatië, het zonnige en prachtige vakantieland aan de Middellandse Zee.

Leuke vakantiehuizen in Kroatië

Kroatië is al jaren in opkomst als vakantieland. De combinatie van lage prijzen, een heerlijk klimaat, veel bezienswaardigheden en gastvrijheid geeft het land een vrijwel onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Je geniet nog meer van je vakantie als je een fijne uitvalsbasis hebt. In het ruime aanbod vakantiehuizen van Kroatië Villa zit vast het verblijf dat perfect aansluit op jouw eisen, wensen en verwachtingen. Van een gezellig huisje voor met zijn tweetjes, tot een enorme villa met zwembad voor twaalf personen. Wil je een vakantiehuis met airconditioning, meerdere badkamers, een barbecue? Het is allemaal mogelijk bij Kroatië Villa.

Ontdek de prachtige bezienswaardigheden in Kroatië

Onze vakantiehuizen in Kroatië zijn van alle gemakken voorzien, maar je wilt vast ook wel wat van de omgeving zien. De vakantiehuizen van Kroatië Villa liggen allemaal in de kustprovincies van Istrië in het noorden to Dalmatië in het zuiden. Daar zijn de mogelijkheden om leuke en interessante dingen te doen en te zien vrijwel eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld naar het strand, er zijn wandel en fietsroutes, je kunt de heuvels in, er is een enorm aquapark en er zijn prachtige historische steden en authentieke dorpjes om te bezoeken.

Historische stadjes, stranden, boottochtjes en nog veel meer

Een geliefde plaats is bijvoorbeeld Poreč. In dit historische stadje zie je nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd. In en rond Poreč zijn diverse stranden en in het centrum vind je een ruime keuze aan restaurants en bars.

Kroatië is een buurland van Italië en vanuit Poreč kun je een dagtochtje maken naar Venetië. De boottocht duurt ongeveer drie uur. Je kunt een nachtje in Venetië blijven slapen, maar je kunt ook dezelfde dag weer terug.

Vakantiehuizen huren in Kroatië

Vind hier een mooie villa of geschikt appartement

Kroatië Villa is sinds 1999 succesvol actief als aanbieder van een brede selectie vakantiewoningen in Kroatië. Bij ons heb je altijd:

  • Aanspreekpunt ter plaatse.
  • Veel keuze.
  • Gegarandeerde kwaliteit.
  • Persoonlijk advies.

Vakantiehuizen huren in Kroatië? We helpen je er graag mee

Wil jij één van onze vakantiehuizen in Kroatië huren, of heb je hier vragen over? Neem contact op! Bel naar 31 (0)85 1302567, stuur een e-mail naar info@kroatievilla.nl of ga naar onze contactpagina.