28-06-2019
Vakantiehuis Kroatië met privé zwembad

Bij Kroatië Villa bent u aan het beste adres voor een vakantiehuis Kroatië met privé zwembad. We hebben een groot aanbod van accommodaties in Istrië, in het noorden van Kroatië. Hieronder vindt u een overzicht van Onze Zekerheden:

Kwaliteitsgarantie
Elke accommodatie wordt door ons of door onze partner persoonlijk bezocht. Criteria waar speciale aandacht aan wordt besteed zijn de kwaliteit van de inrichting en hoe schoon de accommodatie is, de tuin en de omgeving en de vriendelijkheid van de eigenaar of de beheerder. Op de website vindt u bij elke accommodatie een omschrijving, een uitgebreide opsomming van alle eigenschappen en een zeer groot aantal foto’s in een groot formaat. Verder is er een Google Maps kaartje geplaatst met de exacte locatie.

Persoonlijk advies
Als u twijfelt bij het kiezen van een accommodatie kunt u ons altijd even bellen of emaillen voor advies. We zijn goed bekend in Istrië en bij zeer specifieke vragen of wensen kunnen we contact opnemen met de eigenaar.

Geen extra kosten
Alle kosten zijn bij de huursom inbegrepen. Dus geen extra kosten voor eindschoonmaak, airconditioning en linnengoed. We berekenen alleen 25 euro reserveringskosten.

Laagste prijsgarantie
Er is geen goedkopere aanbieder van onze accommodaties. Mocht u toch een lagere prijs hebben gevonden voor reservering op een andere website voor dezelfde villa en voor exact dezelfde periode neem dan contact met ons op. We passen onze prijs aan naar beneden op hetzelfde tarief als de andere aanbieder. En we geven 5% korting extra voor elke week huur.

Ruim 20 jaar ervaring
We zijn in de vorige eeuw van start gegaan met ons eigen bedrijf en het aanbieden van luxe accommodaties. Deze jarenlange ervaring nemen we mee in ons Kroatië programma. Wij selecteren de accommodaties waarvan wij denken dat ze geschikt zijn voor onze klanten.

Contactpersoon ter plekke
Ongeveer een week voordat u vertrekt naar Kroatië ontvangt u van ons per email de reisbescheiden. Een routebeschrijving naar de accommodatie en een voucher met informatie over o.a. sleuteloverdracht, hoe laat u de accommodatie kunt betrekken en lokale contactgegevens.
U ontvangt altijd het telefoonnummer van de lokale agent (spreekt uitstekend Engels en Duits) en meestal ook het mobiele nummer van de eigenaar / beheerder van de accommodatie. Heeft u ter plekke vragen en/of problemen dan kunt u direct contact opnemen met de eigenaar of lokale agent.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië. Voor een vakantiehuis Kroatië met privé zwembad vernemen we graag van u.