18-12-2018
Vakantiehuis Kroatië - Luxe vakantie in Istrië - Kroatië Villa

Villa Mia is een nieuw gebouwd vakantiehuis Kroatie met zwembad in de buurt van Kanfanar, in het groene binnenland van Istrië. Villa Mia werd door één van de meest erkende Kroatische binnenhuis architecten ingericht met hoogwaardige Italiaanse design meubels. U beschikt over een zwembad van 33 m² met brede trap het water in, ruim overdekt terras met meubilair, zomerkeuken en twee privé parkeerplaatsen.

Villa Mia heeft een totale woonoppervlakte van 188 m² verdeeld over twee etages. Op de begane grond is er een woongedeelte met volledig uitgeruste keuken, eettafel, zitbank met SAT-TV en open haard. Hier vindt u ook een slaapkamer met tweepersoonsbedden, SAT-TV, eigen badkamer en een apart toilet. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers met tweepersoonsbedden, SAT-TV en badkamer met douche en toilet. Eén van de kamers beschikt over een balkon met uitzicht over het zwembad.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.

Lokaal
De eigenaren/beheerders van de accommodaties in Istrië zijn zeer gastvrij en behulpzaam en ook de lokale bevolking is vaak heel vriendelijk. Dat hebben wij niet alleen zelf zo ervaren in Istrië maar is ook de feedback die wij al vaak van klanten hebben ontvangen.

Kwaliteit
De villa’s en appartementen in ons programma zijn uitstekend van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van een gelijkwaardig alternatief in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Wij hopen dat u een geschikte keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod en wensen u alvast een heerlijke zonnige vakantie!