Vakantie in Kroatië - Een heerlijke zonbestemming

Een vakantie in Kroatie staat in het teken van zon, natuur en zee. Het land wordt parel van de Adriatische Zee genoemd. Kroatie heeft maar liefst ruim 1185 eilanden en de kustlijn van het vaste land is 1777 km. Dus overal heerlijk de ruimte om te zwemmen, pootje baden of te kiezen voor een watersport.

Vanuit Nederland en België is Kroatie goed te bereiken met de auto. De afstand van Utrecht naar Zagreb, in het noorden van Kroatie, is ongeveer 1300 km met alleen maar snelwegen door voornamelijk Duitsland en Oostenrijk. Kiest u voor een vlucht naar uw vakantiebestemming dan zijn er diverse mogelijkheden. Een handig hulpmiddel hierbij is de website www.lowcostairlines.nl

De meeste vakantiegangers kiezen voor de provincie Istrië in het noorden van het land en reizen dan met een auto. Kroatië Villa heeft hier een zeer groot aanbod van appartementen en villa’s met privé-zwembad. U kunt kiezen uit een accommodatie aan de westkant van het schiereiland zodat u de toeristische plaatsen Porec en Rovinj kunt bezoeken. Aan de oostkant vindt u pittoreske plaatsjes en fraaie baaitjes met kleine strandjes. En kiest u voor het binnenland van Istrië dan ervaart u de vriendelijkheid van de Kroatische bevolking.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.

De eigenaren/beheerders van de accommodaties in Istrië zijn zeer gastvrij en behulpzaam en ook de lokale bevolking is vaak heel vriendelijk. Dat hebben wij niet alleen zelf zo ervaren in Istrië maar is ook de feedback die wij al vaak van klanten hebben ontvangen. Daarbij komt natuurlijk het verrukkelijke Mediterrane klimaat dat Istrië tot een ideale vakantiebestemming voor jong en oud maakt.