22-08-2018
Supermarkt in Porec

Een grote supermarkt in Porec is van Kaufland. Deze van origine Duitse kruidenier heeft door het gehele land winkels waarvan 3 in de provincie Istrië. Er is een Kaufland supermarkt in Umag, Pula en Porec. De grote winkel in Porec ligt aan de oostkant van de stad en is gemakkelijk te bereiken. Niet alleen voor mensen die in Porec verblijven maar ook voor iedereen die een appartement of villa heeft gehuurd in het achterland van Porec. Er zijn veel dorpjes met een kleine kruidenier maar het is wel net zo handig om in één keer een grote hoeveelheid boodschappen in te slaan.

Kaufland in Porec heeft een groot assortiment, een groot aantal parkeerplaatsen en ze zijn elke dag geopend. In de zomermaanden is de supermarkt 6 dagen in de week geopend tot 24:00 uur en op zondag tot 23:00 uur. Kaufland is ook een relatief goedkope supermarkt, net als de Lidl (ook aanwezig in Porec). De afdeling groente en fruit is in een Kroatische supermarkt meestal wel kleiner dan je gewend bent in je eigen Nederlandse supermarkt. Maar het is natuurlijk erg leuk, lekker en goedkoop op fruit te kopen bij één van de stalletjes langs de weg.

Een andere populaire winkel is van Konzum. Er is een gewone en een Super Konzum in Porec. Beide Konzum winkels liggen wat meer in het centrum van de stad. En niet al te ver van Kaufland is nog de eerder genoemde Lidl gevestigd. Kortom – voor de dagelijks boodschappen rij je even naar Porec!

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.