16-07-2018
Restaurants in Porec

De stad Porec is een uitstekende bestemming om ’s avonds wat te drinken of ergens wat te eten. Veel appartementen en villa’s zijn gelegen aan de westkust van Istrië en het oude centrum van Porec ligt dan meestal maximaal 15-20 km afstand en is dan ook met de auto goed te bereiken.

Als u naar de stad voor een diner dan er talrijke mogelijkheden om een maaltijd te nuttigen. Er zijn ruim 100 restaurants in de stad Porec. Een leuk type restaurant in Kroatië is de konoba. Vergelijk dit type restaurant met een trattoria of een osteria in Italië. Familiebedrijfjes met een kleine kaart of alleen een daghap en vaak lokale gerechten met producten uit de omgeving. In Porec zijn een aantal konoba’s te vinden maar deze zijn al wat meer gericht op toeristen. Konoba Aba is een uitstekend knus restaurant in een smal straatje van Porec gelegen.

Eén van de betere restaurants met een hoge score op Tripadvisor is restaurant Sv. Nikola. Het terras ligt aan de boulevard en zittend aan een tafeltje heb je een prachtig uitzicht over de haven. Vanzelfsprekend veel visgerechten en het restaurant is hoger geprijsd dan het gemiddelde in de stad. Maar ja, locatie, service en kwaliteit van het eten zijn dan ook op een hoog niveau.

Een populaire wijnbar met lekkere wijn hapjes is Bacchus Vinoteka. Gelegen in een small straatje, vriendelijk personeel en fijne sfeer.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.