22-05-2018
Moderne villa in Kroatië

Villa Nevia Sivati is een nieuwe moderne villa in Kroatië met zwembad in de buurt van Kanfanar, in het groene binnenland van Istrië. Villa Nevia Sivati werd door een van de meest erkende Kroatische binnenhuisarchitecten ingericht met hoogwaardige Italiaanse design meubels. U beschikt over een zwembad van 35 m² met brede trap voor een gemakkelijke instap, ruim overdekt terras met zit meubilair, zomerkeuken en twee privé parkeerplaatsen.

Villa Nevia Sivati heeft een totale woonoppervlakte van 200 m² verdeeld over twee etages. Op de begane grond is er een woongedeelte met volledig uitgeruste keuken, eettafel, zitbank met SAT-TV en open haard. Hier vindt u een slaapkamer met tweepersoonsbedden, SAT-TV, eigen badkamer en een apart toilet. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers met tweepersoonsbedden, SAT-TV en badkamer met douche/toilet. Eén van de kamers beschikt over een balkon met uitzicht over het zwembad. De villa maakt deel uit van de in totaal 7 geplande vakantievilla’s. Vier villa’s zijn gereed terwijl de bouw van overige drie villa’s gepland staat voor de komende jaren.

Kanfanar is een pittoresk plaatsje in het binnenland van Istrië. In de omgeving van Kanfanar kunt u via wandel- of fietsroutes, maar ook met de auto, de prachtigste plaatsjes ontdekken, zoals de middeleeuwse stad Dvigrad, een monument uit de hoogste categorie, de Romualdo grot, met zijn kolonie van drieduizend vleermuizen, of het Limski-kanaal, een beschermd natuurreservaat. Kanfanar ligt op een klein half uurtje rijden van de stad Porec.

Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.