17-12-2017
Luxe villa in Istrië

De luxe villa Elena heeft een fijn zwembad en een totale woonoppervlakte van 359 m2 verdeeld over twee, volledig met airco voorziene etages. Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met open haard, SAT-TV, uitgang naar het ruime overdekte terras met eettafel, open haard voor de barbecue en een loungeset. Verder beschikt u ook over een grote, volledig uitgeruste keuken met eethoek, slaapkamer met tweepersoonsbed, eigen badkamer en uitgang naar het terras. In woongedeelte is een toilet en op het terras is een douche/toilet. Op de eerste verdieping zijn in totaal drie slaapkamers. Elke slaapkamer heeft eigen badkamer met douche/toilet. Twee slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed en balkon en een slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. Villa Elena is een geweldige luxe villa in Istrië voor een gezin of familie.

Istrië gaat evenwichtig met haar ruimte om en heeft succesvol voor een schoon milieu gezorgd. Het grootste Kroatische schiereiland is rijk aan groene oases en romantische inhammen maar herbergt ook veel onontdekte en vergeten hoekjes. Aan de zee komen we met gras, kiezels, stenen of met rotspartijen bedekte stranden tegen waar de schaduw van pijnbomen vaak tot aan de zee reikt. In het achterland komen we vele rivieren en zijrivieren, watervallen, meren, afgronden, grotten en weelderige bossen rijk aan wilde vruchten tegen maar ook berghoogvlakten… De dierenwereld aan het land is net zo divers als de onderwaterwereld.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.