30-04-2018
Labin – Middeleeuwse stad in Kroatië – Kroatië Villa

Labin is gelegen in het oosten van Istrië in het noorden van Kroatië. De stad ligt ongeveer 5 km van de kust. De stad heeft een oud middeleeuws centrum waar u prima kunt wandelen. In Labin zijn een aantal musea te bezoeken en vanaf de top van de stad heeft u een prachtig uitzicht op de stad Rabac en de baai van Kvarner. In de oude stad kunt u het Stadsmuseum en het Volksmuseum bezoeken. Maar er zijn ook een aantal barokke paleizen en ateliers zeker de moeite van een bezoek waard. Verder kunt u de klokkentoren beklimmen of naar Fortica wandelen voor een fraai uitzicht. In Dubrova vindt u een sculpturenpark met 80 stenen sculpturen. En na al dat bezoek en gewandel bezoekt u één van de lokale restaurants die bekend staan om hun uitstekende lokale keuken! Labin is zo een uitstekende keuze om wat cultuur op te doen.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.

De eigenaren/beheerders van de accommodaties in Istrië zijn zeer gastvrij en behulpzaam en ook de lokale bevolking is vaak heel vriendelijk. Dat hebben wij niet alleen zelf zo ervaren in Istrië maar is ook de feedback die wij al vaak van klanten hebben ontvangen. Daarbij komt natuurlijk het verrukkelijke Mediterrane klimaat dat Istrië tot een ideale vakantiebestemming voor jong en oud maakt. De villa’s en appartementen in ons programma zijn uitstekend van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van een gelijkwaardig alternatief in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Wij hopen dat u een geschikte keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod en wensen u alvast een heerlijke zonnige vakantie!