09-10-2019
Kroatië rondreis

Een Kroatië rondreis is een ideale manier om Kroatië wat beter te leren kennen. We horen regelmatig dat het de 1ste keer is dat men naar Kroatië wenst te gaan en niet zo goed weet waar naar toe te gaan in Kroatië. Het land heeft ook een zeer lange kuststrook van Istrië in het noorden tot Dubrovnik – Neretva in het zuiden.

Een aantrekkelijke manier om het land beter te ontdekken is om eerst een villa te huren nabij Split in Dalmatië en dat te verlengen met een accommodatie in Istrië. Voor een prima villa in Dalmatië kunt u terecht op onze tweede website Villa Travel. Daarna selecteert u een accommodatie in Istrië op Kroatië Villa. Zo ontstaat een Kroatië rondreis vanuit een vaste basis. en dat is zeer aangenaam. Na een vermoeide dag is daar weer het privé-zwembad voor een verfrissende duik.

Zo ontdekt u eerst de kuststreek van Dalmatië (Zadar – Sibernik – Split) en daarna Istrië (Porec – Rovinj – Motovun).

Zowel Istrië als Dalmatië zijn vanuit Nederland en België goed te bereiken met de auto. Maar u kunt er ook voor kiezen om een Transavia vlucht te nemen naar Pula of Split.

De eigenaren/beheerders van de accommodaties in Istrië zijn zeer gastvrij en behulpzaam en ook de lokale bevolking is vaak heel vriendelijk. Dat hebben wij niet alleen zelf zo ervaren in Istrië maar is ook de feedback die wij al vaak van klanten hebben ontvangen. Daarbij komt natuurlijk het verrukkelijke Mediterrane klimaat dat Istrië tot een ideale vakantiebestemming voor jong en oud maakt.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.