07-08-2018
Gezinsvakantie Kroatië

Een gezinsvakantie Kroatië betekent genieten van de zon, zee en het zwembad! Vanuit Nederland rijdt u in 1 dag naar Istrië maar veel klanten nemen er de tijd voor, gaan een dagje eerder weg en pakken een hotelletje in het zuiden van Duitsland. En rijden zo de tweede dag naar hun vakantiebestemming en zijn lekker op tijd in de gekozen accommodatie. Bij aankomst wordt u ontvangen door een vriendelijke eigenaar die u de accommodatie even laat zien. De ervaring leert dat de eigenaar meestal wat ‘eigen’ wijn of fruit meeneemt voor een klant. Daarna snel de bagage uitladen, boodschappen doen bij de lokale supermarkt en meteen plonzen in het zwembad.

Je trekt er natuurlijk ook meerdere dagen op uit. Het waterpark Istralandia zal bij de kids in de smaak vallen. En iedereen zal het leuk vinden om te slenteren door de smalle straatjes van Rovinj of Porec. Het oude centrum van Porec is ook leuk om ’s avonds naar toe te gaan om ergens op een terrasje wat te eten of om een ijsje te scoren. Landinwaarts is Motovun een leuk dorp om te bezoeken. Het centrum ligt op een heuvel en geeft zo een fraai uitzicht over de omgeving. Ook sportieve gezinnen kunnen zich volop vermaken. Bijvoorbeeld moutainbikes huren (er zijn diverse trails), snorkelen of gewoon lekker zwemmen in het heldere water van de Adriatische Zee. Maar baantjes trekken in het eigen zwembad is natuurlijk ook leuk!

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.