18-09-2018
Appartementen Porec

Saladinka appartementen Porec bevindt zich in het dorpje Saladinka vlakbij de toeristenplaats Poreč. Dankzij de goede ligging en rustige omgeving, zorgt het verblijf in deze appartementen voor een comfortabel vakantieverblijf voor het hele gezin. Het appartementenhuis Saladinka is slechts 150 meter vanaf de zee en beschikt over in totaal drie appartementen en een tuin van 1000 m² voor gezamenlijk gebruik. Als gast van het appartementenhuis kun je gebruik maken van het zwembad met ligstoelen en parasols, zomerkeuken met overdekt terras en een grote tafel met tuinbanken, speeltuin met glijbaan, schommel en trampoline.Verder is hier een goed verzorgde tuin en vier parkeerplaatsen.

Appartement Saladinka 1 is geschikt voor 2-4 personen en bevindt zich op de begane grond van het huis. U beschikt over een woonkamer met airco, SAT-TV, slaapbank voor 2 kinderen , keuken met eettafel en toegang naar het terras. Verder vindt u hier een slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met douche/toilet.

Appartement Saladinka 2 is geschikt voor 2-4 personen en bevindt zich op de begane grond van het huis. U beschikt over een woonkamer met airco, SAT-TV, slaapbank voor 2 kinderen , keuken met eettafel en toegang naar het terras. Verder vindt u hier een slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met douche/toilet.

Appartement Saladinka 3 met een totale woonoppervlakte van 72 m2 is geschikt voor 5 personen en bevindt zich op de eerste etage. U beschikt over een woonkamer met SAT-TV, toegang naar het overdekt terras met gedeeltelijk zeezicht, keuken met eettafel en twee slaapkamers. De eerste slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en de tweede over een tweepersoons en een eenpersoonsbed. Hier is tevens de badkamer en een apart toilet.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.