06-11-2018
Appartement Kroatië

Volgend jaar naar Kroatië op vakantie? boek een appartement Kroatië bij Kroatië Villa. We hebben ruim 100 appartementen in Istrië in ons programma. Van 1 tot 3 slaapkamers, met of zonder een gemeenschappelijk zwembad. En aantrekkelijk geprijsd!

Hieronder een foto met een link naar appartementen Betiga. Het appartementencomplex bestaat uit 6 appartementen met een fraai gemeenschappelijk zwembad. Het ligt in de gemeente Vodnjan en dat ligt weer tussen Rovinj en Pula, aan de westkust van Istrië. De appartementen bestaan uit een woongedeelte, kleine keuken, balkon en 2 slaapkamers. En de appartementen zijn voorzien van airconditioning en wifi. Vanaf het appartement heeft u uitzicht naar zee. De kust bevindt zich op ongeveer 1 km afstand van de appartementen. Iets naar het zuiden de touristische plaatsen Fazana en Valbandon.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.

De eigenaren/beheerders van de accommodaties in Istrië zijn zeer gastvrij en behulpzaam en ook de lokale bevolking is vaak heel vriendelijk. Dat hebben wij niet alleen zelf zo ervaren in Istrië maar is ook de feedback die wij al vaak van klanten hebben ontvangen. Daarbij komt natuurlijk het verrukkelijke Mediterrane klimaat dat Istrië tot een ideale vakantiebestemming voor jong en oud maakt.

De villa’s en appartementen in ons programma zijn uitstekend van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van een gelijkwaardig alternatief in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Wij hopen dat u een geschikte keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod en wensen u alvast een heerlijke zonnige vakantie!