04-06-2018
Appartement in Kroatië

Astrid 2 is een ruime vakantie appartement in Kroatië met prachtig uitzicht over de zee die vanuit vrijwel alle ruimten te zien is. U beschikt over een ruime woongedeelte met volledig uitgeruste keuken en eethoek met uitgang naar het grote terras. Appartement Astrid 2 beschikt verder over drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met eigen badkamer en uitgang naar het terras. De tweede slaapkamer beschikt over eigen balkon met zeezicht. In de gang is er een tweede badkamer met douche en toilet.
Het ruime terras is uitgerust met zes stoelen, twee ligstoelen en een tafel zodat u in alle comfort van het prachtige zeezicht kunt genieten.

Het appartement ligt op loopafstand van het strand, restaurants en het centrum van Rabac. De afstand Utrecht – Rabac is ongeveer 1.370 kilometer en alleen maar snelweg tot de Sloveense – Kroatische grensovergang bij Pozane.

Rabac en Labin zijn twee plaatsen aan de oostkust van Istrië in het noorden van Kroatië. De baai van Labin heeft een mooie stranden van kiezelsteentjes en daarom blijft het water in de zee zo helder. Eén van de populaire stranden is Girandella Beach. Rustig gelegen met diverse faciliteiten, schaduw en natuurlijk een kristalheldere zee. In Rabac is ook een promenade om te wandelen, fietsen en er zijn natuurlijk diverse restaurants voor een lunch of diner. Er zijn diverse watersport mogelijkheden en ook de historische steden Rovinj en Porec zijn goed bereikbaar. Een ideale bestemming voor een gezin met kinderen!

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.