16-11-2018
Vroegboek korting

Boek voor 1 januari 2019 een accommodatie naar keuze op www.kroatievilla.nl en ontvang 35 euro vroegboek korting per geboekte week. Of zelfs 50 euro korting bij een huursom hoger dan 2.000 euro per week. Gaat u 2 weken dan is de totale korting dus 70 of 100 euro. Dat loopt lekker op! Wij trekken de korting direct van uw huursom af.

Voordeel
De vroegboek korting geldt voor nieuwe reserveringen gemaakt tussen 1 oktober 2018 en 1 januari 2019. Niet van toepassing voor tussenpersonen. Neem snel een kijkje want heel veel mooie villa’s en appartementen kunnen nu al geboekt worden voor uw vakantie in 2019.

Vroeg boeken levert u driedubbel voordeel op:
– Heel veel keus, dus er is zeker iets voor u bij.
– U bent lekker voordelig uit.
– Een heerlijk rustig idee dat uw vakantie alvast geregeld is!

Wij horen graag van u!

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad.  Op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.

Onze ervaringen
De eigenaren/beheerders van de accommodaties in Istrië zijn zeer gastvrij en behulpzaam en ook de lokale bevolking is vaak heel vriendelijk. Dat hebben wij niet alleen zelf zo ervaren in Istrië maar is ook de feedback die wij al vaak van klanten hebben ontvangen. Daarbij komt natuurlijk het verrukkelijke Mediterrane klimaat dat Istrië tot een ideale vakantiebestemming voor jong en oud maakt.

De villa’s en appartementen in ons programma zijn uitstekend van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.  Zeker ten opzichte van een gelijkwaardig alternatief in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Wij hopen dat u een geschikte keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod. We wensen u alvast een heerlijke zonnige vakantie!