20-04-2022
Villa Melli

Villa Melli is een nieuwgebouwde landelijke gelegen villa aan de rand van het schilderachtig dorpje Vižinada, op 17 kilometer afstand van Poreč. In Vižinda vindt u een winkel, coffeebar en pizzeria, terwijl in de omgeving van Vižinada een aantal wijn- en- olijf routes te vinden zijn, en een aantal tavernas waar u van heerlijke Istrische maaltijden kunt genieten. Voor recreatieve sporters loopt het aantrekkelijke fiets-/wandelpad Parenzana in de buurt van het huis.

Villa Melli staat op een omheind grondstuk van 1400 m² naast de plaatselijke weg waar weinig verkeer is. Dankzij de hogere ligging van de Villa, strekt zicht een prachtig panoramisch uitzicht vanuit het huis en het zwembad over Vižinada, de groene vallei van Mirna en over Motovun, het schilderachtige stadje op de heuvel. U beschikt over een zwembad van 32 m² met whirpool in de openlucht, open haard met barbecue, kinderspeelplaats met de trampoline en schommels en twee privé parkeerplaatsen.

Het is een populaire villa en wordt altijd ruim van tevoren geboekt. Dus bij interesse: op tijd boeken!

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. Nu komen we graag in Kroatië en de uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met lokale eigenaren en beheerders van accommodaties hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.

De eigenaren/beheerders van de accommodaties in Istrië zijn zeer gastvrij en behulpzaam en ook de lokale bevolking is vaak heel vriendelijk. Dat hebben wij niet alleen zelf zo ervaren in Istrië maar is ook de feedback die wij al vaak van klanten hebben ontvangen. Daarbij komt natuurlijk het verrukkelijke Mediterrane klimaat dat Istrië tot een ideale vakantiebestemming voor jong en oud maakt.

De villa’s en appartementen in ons programma zijn uitstekend van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van een gelijkwaardig alternatief in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Wij hopen dat u een geschikte keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod en wensen u alvast een heerlijke zonnige vakantie!