31-08-2018
Villa

Villa Tia is een nieuw gebouwd moderne vakantiewoning met privé zwembad aan de rand van het dorpje Mofardini, in de buurt van Sveti Lovreč en op 18,5 kilometer van Porec en zijn stranden. De woning is in 2015 gebouwd en modern ingericht. Op een grondstuk van 2000 m² beschikt u over een mooi verzorgd gazon, barbecue, een privé zwembad van 32 m² met ruim zonneterras, whirlpool, speeltuin en 4 privé parkeerplaatsen.

Er is een totale woonoppervlakte van 283 m² compleet met airconditioning en voorzien van een aantal fraaie terrassen. In het huis zijn mooie grote glazen wanden met toegang tot de tuin en het zwembad. Op de begane grond vindt u de woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, eettafel voor 8 personen en een woongedeelte met zitbank en SAT-TV. Verder beschikt u hier over een slaapkamer met tweepersoonsbed, SAT-TV, eigen badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping beschikt u over drie slaapkamers met tweepersoonsbedden, eigen badkamers, SAT-TV en een balkon met panoramisch uitzicht over de zee. Een wasserette staat in de gang.

NIEUW voor 2019: Volledig uitgeruste buitenkeuken als onderdeel van het overdekt terras in de tuin naast het zwembad.

De villa ligt centraal in Istrië niet al te ver van de toeristische steden Porec en Rovinj. Een ideale plek om het noorden van Kroatië te verkennen. Istrië is eenvoudig met de auto te bereiken maar er zijn ook verschillende vluchten naar Pula.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.